Servis štampača

Kako bi Vaš multifunkcijski uređaj ili štampač bio ispravan i operativan, potrebno je redovno održavanje.  Radimo za vas  servisiranje štampača, multifunkcijskih uređaja, fax-aparata i ostale opreme za kancelarijsko poslovanje.
Svaki uređaj za štampu, nakon što uradi određeni broj kopija, treba redovan servis, tokom kojeg aparat sređujemo, čistimo i provjeravamo sve vitalne sklopove, a po potrebi mijenjamo dotrajale delove. Saradnjom ostvarujete , kontakt sa jednim sigurnim servisnim provajderom jer je  od presudnog značaja za efikasno poslovanje.

Istog trenutka reagujemo  na primljeni zahtijev za servisnom intervencijom, jer je oprema za štampu od presudnog značaja za rad svake kompanije. Svakodnevno prisustvo na terenu,  servisera i  servisnh vozila, garantuju da na Vaš poziv dolazimo prvi.

Naši klijenti imaju posebne potrebe za obimnom štampom, te iz tog razloga smo deo naših ulaganja usmerili na obuku i investiranje u nabavku opreme koja je neophodna za kvalitetan servis štampača ali i kompletan servis potrošnog materijala kao što su toneri za laserske mono i kolor štampače.

Šta je nas posao? Redovno održavanje 

Svima Vama kome je bitan kvalitet otiska, a naročito  tamo gde je  velika količina štampe, odnosno tamo gde ne sme doći do zastoja u štampi, jer to dovodi i do problema u poslu.

Održavanje laserskih štampača 

Ukoliko želite da sačuvate Vaš štampač od većih kvarova , tj. da Vas štampač dugo služi a da pri tom radi na visokom nivou. Delovi u štampaču se tokom rada troše. Taloži se prašina vremenom, zatim od zagrevanja, od korišćenja jeftinih kineskih tonera….

Servisa je proporučljivo uraditi posle oderđenog broja kopija jer na taj način sigurno održavate kvalitiet štampe ali i štedite na budžetu.

Pošaljite nam zahtev za poporavku 

Odgovaramo na sve Vaše potrebe na način koji Vama najviše odgovara.
Redovno servisirajte Vaš aparat i izbegnite zastoj u poslovanju.